BURGER KING I.P. PAVLOVA ROZŠIŘUJE SVŮJ TÝM! [Czech Republic]


 

$ads={1}

Hledáš práci, kde není čas na nudu? Tak neváhej a přidej se k nám!
Do restaurace Burger King hledáme nové kolegy na pozice pokladní a kuchař.
Nabízíme Ti smlouvu na dobu neurčitou, flexibilní pracovní dobu a mzdu budeš mít na svém účtě vždy do 9. dne v měsíci.

PROČ DO TOHO JÍT
  • Hned od prvního dne u nás budeš mít připravenou smlouvu na dobu neurčitou.
  • Mzdu dostaneš vždy do 9. dne v měsíci.
  • Nemusíš mít pevně stanovenou pracovní dobu, pokud budeš potřebovat, rádi Ti se směnami vyjdeme vstříc.
  • Za práci o víkendu od nás dostaneš příplatek 10% a ve svátek celých 100%.
  • Pokud si chceš pochutnat nejen na skvělých burgerech, ale i na šťavnatém kuřeti či křupavé pizze nebo rád strávíš volný čas nad šálkem voňavé kávy, máme pro Tebe slevu 25 % do našich partnerských značek KFC, Starbucks a Pizza Hut.
  • Každý měsíc na Tebe čeká extra finanční odměna v podobě dýšek rozdělovaných podle odpracovaných hodin.
  • Na měsíční bázi volíme svého krále nebo královnu, na které čeká další super odměna.
  • Rádi sledujeme naše zaměstnance růst, proto máme propracovaný systém tréninku a možnost rychlého kariérnímu růstu, ve kterém Tě vždy podpoříme.

CO TĚ ČEKÁ
  • Vlastnoručně se budeš podílet na přípravě těch nejlepších burgerů.
  • Budeš ten, kdo našim Hostům naservíruje výborné jídlo a zlepší den.
  • Pracujeme s potravinami, proto je pro nás hygiena na prvním místě – Tvým úkolem bude i udržovat čistotu na celé restauraci.

CO OČEKÁVÁME MY OD TEBE
  • Jsi týmový hráč, který se mezi lidmi cítí jako ryba ve vodě a komunikace je Tvá silná stránka.
  • Rychlé tempo a dynamický provoz Tě nerozhodí.
  • Být v práci o 5 minut dříve je pro Tebe samozřejmostí.
  • Máš dokončené základní vzdělání.

PŘIDEJ SE K NÁM!

Nejvyšší dosažené vzdělání

Datum možného nástupu

Uveďte, v jaké dny a hodiny můžete pracovat

O jaký typ úvazku máte zájem?

Preferovaná lokalita práce

Zde můžete vložit životopis

NAHRÁT
Souhlasím se zpracováním osobních údajů obsažených v žádosti za účelem zahrnutí do budoucích náborových procesů ze strany společností AmRest s.r.o., sídlem Walterovo náměstí 329/3, Praha 5 Jinonice, 158 00, IČ 26476215, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, C 84710 a AmRest Coffee s.r.o., sídlem Walterovo náměstí 329/3, Praha 5 Jinonice, 158 00, IČ 28167694, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, C 130118, jakožto společných správců a dále osobě, která provádí technickou údržbu a technologickou správu Platformy CTS. Pokud souhlas poskytnete, budou vaše údaje brány v úvahu a hodnoceny při náborovém procesu těchto značek: KFC, Pizza Hut, Burger King a Starbucks. Více informací o zpracování vašich osobních údajů, včetně práva na odvolání souhlasu a dalších práv, je možné najít na:
Zobrazit veškeré podrobnosti

V souladu s čl. 13 odst. 1 a odst. 2 GDPR bychom vás rádi informovali, že: 1. Správcem vašich osobních údajů je příslušný subjekt společnosti AmRest uvedený v pracovní nabídce. 2. Vaše osobní údaje budou zpracovávány v souvislosti s náborem na pozici uvedenou v pracovní nabídce, a pokud k tomu udělíte souhlas, pak také pro účely budoucích náborů. 3. Máte právo na: přístup k údajům a požadovat jejich opravu, výmaz, omezení zpracování, právo na přenos údajů a právo vznést námitku proti zpracování údajů. Máte také právo odvolat již udělený souhlas, pokud je zpracování osobních údajů založeno na vašem souhlasu. 4. Neprovádíme žádné automatizované rozhodování ani profilování. 5. Při podávání žádosti o pracovní pozici se prosím seznamte s dalšími informacemi o tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje, které naleznete v úplném znění oznámení o ochraně osobních údajů a v zásadách ochrany osobních údajů naší společnosti.

Zobrazit veškeré podrobnosti
Souhlasím s tím, aby správce mohl zpracovávat mé osobní údaje obsažené v žádosti o přijetí pro účely budoucích náborů. Další informace o zpracovávání vašich údajů, včetně vašich práv, naleznete na:
Zobrazit veškeré podrobnosti

Správcem osobních údajů zpracovávaných v žádosti je AmRest s.r.o. se sídlem Walterovo náměstí 329/3, Praha 5 Jinonice, 158 00 („AmRest”). AmRest bude zpracovávat vaše osobní údaje za účelem provedení náborového procesu na pozici, o níž jste žádali, a pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků. Vaše osobní údaje mohou být zpřístupněny osobě, která provádí technickou údržbu a technologickou správu Platformy CTS, avšak pouze jako důsledek aktuálně prováděné správy Platformy CTS. Pro provádění budoucích výběrových řízení, ke kterému můžete udělit svůj souhlas, jsou společnými správci osobních údajů společnost AmRest s.r.o., sídlem Walterovo náměstí 329/3, Praha 5 Jinonice, 158 00, IČ 26476215, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, C 84710 a společnost AmRest Coffee s.r.o., sídlem Walterovo náměstí 329/3, Praha 5 Jinonice, 158 00, IČ 28167694, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, C 130118. Vaše osobní údaje budou zpracovávány za účelem vašeho oslovení v rámci budoucího náborového procesu a jeho následného provedení a případně pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků

Zobrazit veškeré podrobnosti
Přečetl jsem a rozumím Obchodním podmínkám a Zásadám ochrany osobních údajů
Zobrazit veškeré podrobnosti

POUŽÍT

Manage cookies

Pokud jsi se již přihlásil Klikni zde

www.burgerking.jobs.cz

DALŠÍ PRACOVNÍ NABÍDKY V OKOLÍ

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال