Ruokapalvelutyöntekijä Siilinjärvelle [Finland]


 

Servica Oy on tunnettu toimija sekä hyvä arjen kumppani. Servica toimii Pohjois-Savon hyvinvointialueella ja kunnissa tuottaen asiakkaille luotettavasti laadukkaita ja kustannustehokkaita arjen tukipalveluita. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista. Meitä servicalaisia on jo 1800 oman alan ammattilaista - olisitko sinä meidän seuraava työkaveri?

Haemme nyt ruokapalvelutyöntekijää/moniosaajaa Siilinjärven alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2023 asti. Työ on vuorotyötä ma-su ja työajat sijoittuvat klo 6.00-19.00 välille. Viikkotyöaika 38,25h. Työt alkavat 25.9 tai sopimuksen mukaan.

Keittiöt, joihin tekijää etsimme ovat palvelukeittiöitä sekä hoivakohteiden osastojen keittiöitä, joihin ruuat tulevat Iso-Bertan tuotantokeittiöstä. Palvelukeittiöissä ja osastojen keittiöissä työtehtävät ovat ruuan lämmittämistä ja esille laittoa, ruuan jakamisessa avustamista sekä astiahuoltotehtäviä. Tämän lisäksi kohteessa voi olla esim. tuotetilausten tekemistä ja iltapalan valmistelua. Laitteiden käyttö (uunit, tiskikone jne.) opetetaan sinulle ja saat muutenkin kattavan perehdytyksen tehtävään.

Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyy joku ruokapalvelualan perustutkinto (esim. catering-alan perustutkinto), mutta myös aiempi työkokemus keittiö- tai ruokapalvelutehtävistä riittää. Meille on tärkeintä, että sinulla on reipas ja positiivinen asenne, tykkäät tehdä töitä porukalla ja haluat omalta osaltasi olla arjen paras kumppani. Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävään edellytämme riittävää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia.

Palkkaus on AVAINTESin mukainen ja peruspalkka on 1937,01&#128/kk. Tämän lisäksi maksetaan vuorolisät sekä mahdollinen kokemusvuosilisä, mikäli sinulla on aiempaa alan kokemusta.

Servica pitää huolta työntekijöistä ja tarjoaa laajat työterveyspalvelut sekä ePassin, jonka avulla voi nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointia. Nykyisten työehtosopimustemme vuosilomaetuudet ovat myös työmarkkinoiden parhaita. Servica on vastuullinen ja vakaavarainen in-house organisaatio, jonka suurimmat omistajat ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue ja Kuopion kaupunki.

Tule osaksi ammattitaitoista porukkaamme ja laita meille hakemus. Me odotamme sitä! Haku tehtävään on avoinna 10.9.2023 asti. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan tekijän osuessa kohdalle.

Mikäli haluat kysyä tehtävästä tai meillä työskentelystä tarkemmin, aluevastaava Kirsi Turunen juttelee mielellään kanssasi lisää. Kirsin tavoitat numerosta 044 4261 811 tai [email protected] [email protected]

Yhteystiedot: Kirsi Turunen [email protected]
Työpaikan osoite: Risulantie 5, 71800 Siilinjärvi
Palkkaus: AVAINTES
Työ alkaa: 25.09.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 24.09.2023 20:59
Jätä hakemus: https://servica.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=481&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty: 24.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c91cbe92-20f2-4e4e-a678-c63ddb707bc5

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Servica Oy
71800 Siilinjärvi
Pohjois-Savo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.08.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال