SOVELLUSKEHITTÄJÄ, Leikkaus ja anestesia [Finland]


 

Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

Etsimme leikkaus ja anestesia -tiimiin itseohjautuvalla työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

$ads={1}

Meillä pääset yhdessä osaavan tiimisi kanssa huolehtimaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, testauksesta, validoinnista ja katselmoinnista. Tuleva työsi sisältää myös tiivistä yhteistyötä muiden kehitystiimiemme kanssa.

Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

  • Intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
  • Huolellisuutta, tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
  • Dokumentointiosaamista
  • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • kokemus järjestelmäkehityksen parista tai työstä terveydenhuollossa, erityisesti leikkausosastolla, on plussaa, mutta ei välttämätöntä

Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme scrumin periaatteita. Tiimi koostuu sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä scrum masterista.

Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän terveydenhuollon tai tietotekniikan alaan liittyvä koulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen parissa! Meillä Apotissa sovelluskehitys tarkoittaa järjestelmän konfiguraatiotyötä, johon koulutamme ja sertifioimme uudet henkilöt koulutuksien avulla. Työkielinämme toimivat sekä suomi että englanti.

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
  • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
  • Meillä on mielekkäät työsuhde-edut kuten: työsuhdepolkupyrä, virike-, lounas- ja työmatkaedut sekä Hoivanet – sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Mahdollisuuden työskennellä pääsääntöisesti etänä

Hae mukaan joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään 8.6.2023. Ole nopea – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä!

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Soveltuvuustesti

Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haastateltavat valitsemme soveltuvuustestin läpipäässeiden joukosta. Mikäli olet suorittanut hyväksytysti jo aiemmin soveltuvuustestin, niin mainitse siitä hakemuksessasi.

Turvallisuuselvitys

Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014). Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta.

Lisätietoja

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit halutessasi olla yhteydessä sähköpostitse People Lead Heidi Koivukankaaseen (heidi.koivukangas(a)apotti) tai soittamalla 29.5.2023 klo 14-16 tai 6.6.2023 klo 14-16 numeroon 040 728 0934.

Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال