Stagiair Meeting & Event Coördinator


 

Onemeeting.com is op zoek naar een enthousiaste Stagiair Meeting & Event Coördinator die denkt in oplossingen en onze klanten door zijn of haar commerciële inzicht weet te overtuigen en te verrassen. Word jij blij van klantcontact en wil je samen met ons enthousiaste team het verschil maken? Laten we elkaar dan snel ontmoeten!

OVER ONEMEETING.COM
Onemeeting.com is pionier in de meeting branche: een onafhankelijke, internationale intermediair voor alle soorten bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan Meetings & Events, maar ook hotelovernachtingen en congressen. Ons grote aanbod aan locaties wereldwijd en de hartverwarmende, professionele begeleiding van onze Meeting Experts maken dat wij nooit nee zeggen, op welk meeting verzoek dan ook.

DE STAGE
Als Stagiair Meeting & Event Coördinator (intern genaamd Meeting Expert) ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de afdeling Meeting Experts in het ontzorgen van de klant bij het wereldwijd zoeken, vergelijken en boeken van hotels, vergader- en eventlocaties. Je hebt hierin een sterke adviserende rol richting de klant. De werkzaamheden bestaan onder andere uit ondersteuning in het voeren van telefonische verkoopgesprekken, het opstellen van vergelijkingsoffertes, schakelen met locatiepartners, aftersales tot relatiebeheer. Je hebt nauw contact met partnerlocaties, waar bij je regelmatig onderhandelt over tarieven en voorwaarden. De functie vraagt om een gemotiveerde Stagiair Meeting Expert die sterk is in het houden van overzicht en snel kan schakelen.

WIE BEN JIJ?

  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar (om mee te werken), maar bij voorkeur 5 dagen. In overleg kan er daarnaast aan je scriptie of stageverslag gewerkt worden;
  • Je volgt een opleiding op (minimaal) HBO niveau, bij voorkeur een commerciële richting of Hotelschool;
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent zelfstandig, ondernemend en proactief;
  • Je bent ambitieus, leergierig, hartelijk en gek op nieuwe dingen.

WIJ BIEDEN

  • Een stagevergoeding! Wel zo fair als je hard werkt :-);
  • Een dedicated stagebegeleider die ervaring heeft met scripties en het begeleiden van stagiairs, en die je vooral ook meeneemt in zijn/haar functie en afdeling, zodat je een stage hebt waarin je ook écht wat leert;
  • Een heerlijke werkcultuur (genaamd One of a Kindest), met jonge collega’s en genoeg tijd om, naast hard werken, keihard met elkaar te lachen;
  • Een kantoor op 33 stappen van Amersfoort Centraal Station, maar in deze tijd ook de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.

GEÏNTERESSEERD?
Voldoe jij aan bovenstaand profiel, krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons proactieve en hardwerkende team en pas jij in het door ons geschetste Onemeeting.com profiel? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent, ervaring en jouw intrinsieke motivatie om bij Onemeeting.com stage te komen lopen. Je sollicitatie inclusief motivatie kun je sturen naar Aniek de Graaf, Medewerker HR & Cultuur.

Ben je enthousiast geraakt over deze functie én Onemeeting.com, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Aniek, via telefoonnummer 088 - 209 00 23.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Stage

Rooster:

  • ma-vr

Werklocatie: Fysiek


 

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال